Parking Panic

Världen i Parking Panic är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Parking Panic, ett av våra bästa parkering spel!

Ta dig ut från parkeringsplatsen i det här roliga pusselspelet på Hetaspel.se, och försök att ordna bilarna på ett sådant sätt att vägen är fri för din bil att ta sig ut från den överfulla parkeringsplatsen. Medan du är omgiven av alla sorters bilar i olika storlekar, från lastbilar till mindre bilar, är det enda sättet för dig att ta dig ut om du är tålmodig och noggrant analyserar din omgivning och det begränsade utrymme du har till ditt förfogande. Det finns alltid en väg ut, och du kommer garanterat att upptäcka vilka bilar som blockerar dig och hur du ska få dem ur vägen.

Det finns många olika nivåer i Parking Panic, var och en med sin egen svårighetsgrad, och de senare nivåerna är särskilt knepiga att lösa. Men när du kommer dit har du mycket mer erfarenhet av att ta dig ut från parkeringen, så du kommer säkert att välkomna den extra utmaningen. Om du dessutom vill ha lite extra utmaning till din upplevelse kan du alltid försöka få tre stjärnor på varje nivå, och dessa får du genom att ta dig ut så snabbt som möjligt.

Testa dina logiska färdigheter och ditt tålamod när du spelar Parking Panic på Hetaspel.se och ta dig ut från parkeringen.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja bilarna och med knappen intryckt flyttar du musen i den riktning du vill att bilen ska röra sig. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Liknande spel:

Gillade du Parking Panic? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårparkering spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.