Police Urban Parking

Världen i Police Urban Parking är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Police Urban Parking, ett av våra bästa parkering spel!

Om du är förare vet du kanske hur svårt det kan vara att parkera bilen och hur fokuserad du måste vara för att parkera bilen korrekt. Detta är trots allt väntat, eftersom exakta rörelser inte är så lätta att utföra när du måste placera ett fordon som väger över ett ton på en specifik plats.

Police Urban Parking tar handlingen att parkera bilen till det yttersta, eftersom varje liten förändring i ratten överdrivs kraftigt, så om du skulle förvänta dig en liten förändring i din riktning kan du bli förvånad över att se att du nu är vänd i exakt motsatt riktning. Men ibland, när man gör något under extrema förhållanden, när man ställs inför samma situation men under mer gynnsamma omständigheter, till exempel när ratten inte reagerar som om den har vikter på sig, kan man upptäcka att saker och ting är betydligt lättare. I en serie av allt högre svårighetsgrader kräver Police Urban Parking att du parkerar den coola polisbilen på en viss plats, och ibland i en viss riktning.

Även om alla möjliga hinder kan dyka upp i din väg i de många nivåerna som Police Urban Parking har, kommer din skicklighet också att öka, så du kommer säkert att välkomna den extra utmaningen. Du kommer definitivt att anpassa dig till de knepiga kontrollerna som bilen har, och du kommer att bli ett proffs på parkering på kort tid.

Ta dina körkunskaper till nästa nivå när du spelar Police Urban Parking på Hetaspel.se och ha kul.

Hur man spelar

Använd piltangenterna för att försiktigt flytta polisbilen mot parkeringsplatsen som anges av de stora parenteserna på vägen. Kör inte in i något på vägen dit, annars måste du starta om nivån på nytt.

Liknande spel:

Gillade du Police Urban Parking? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårparkering spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.