Penalty Kicks

Världen i Penalty Kicks är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Penalty Kicks, ett av våra bästa fotbollsspel!

Om du älskar fotboll vet du säkert hur spännande straffsparkar är och hur spänt det kan bli i denna duell mellan spelare och målvakt. Och framför allt hur vild publiken kan bli under denna match. För vissa kan detta vara matchens höjdpunkt, särskilt i avgörande matcher, där dessa straffsparkar oftast är som mest intensiva. Hetaspel.se ger dig ett spel som enbart fokuserar på denna spännande del av fotbollen med Penalty Kicks.

Precis som i en riktig straffspark måste du sparka bollen på ett sådant sätt att den lurar målvakten. För att uppnå detta finns det flera element som är inblandade, men de viktigaste i Penalty Kicks är att sikta dina skott korrekt och planera den bana bollen kommer att ta, samt att hoppas att turen är på din sida och att målvakten hoppar åt andra hållet och inte avbryter ditt skott. Precis som i en riktig fotbollsmatch är det mycket tur som spelar in, särskilt i det här skedet av spelet. Ibland går ett lätt skott igenom för att målvakten hoppade åt andra hållet.

För att kunna göra ett mål måste du rikta dina skott så att det kommer så nära målstolpens kanter som möjligt. Dessa platser är de svåraste för målvakten att nå och vissa av dem är nästan omöjliga att försvara sig mot. Men ju närmare kanterna den kommer, desto större blir chansen att bollen inte ens träffar målstolpens allmänna område. Det är en typ av stor risk, stor belöning, och under de 15 skott du får ta i Penalty Kicks kommer du att ha till massor av chanser att balansera detta beslut.

Gör många mål när du spelar på Hetaspel.se och förbered dig på att vinna mästerskapet när du spelar på Penalty Kicks.

Hur man spelar

Det här spelet kan endast spelas med musen på din dator. För att skjuta måste du hålla vänster musknapp intryckt och sikta åt vilket håll du vill att bollen ska gå.

Liknande spel:

Gillade du Penalty Kicks? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.