Tap Tap Goals

Världen i Tap Tap Goals är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Tap Tap Goals, ett av våra bästa fotbollsspel!

VM börjar tidigt på Hetaspel.se och dina fotbollskunskaper sätts på prov i det snabba och intensiva spelet Tap Tap Goals, där målet naturligtvis är att göra så många mål som möjligt innan tiden går ut. Men förutom det faktum att du måste göra många mål och att du spelar med en fotboll, avviker Tap Tap Goals helt från det fotbollsspel som du kanske redan känner till och älskar, och för in nya och spännande utmaningar som du kan njuta av. Även om du fortfarande måste förutse korrekt hur gravitationen kommer att påverka bollen, måste du istället för att undvika spelare trycka på bollen så att den undviker blocken som står mellan dig och målstolpen, samt bomberna som sprider ut miljön, vilket ger en hel del oförutsägbarhet och gör att du kommer längre bort från att göra ett mål.

Inkluderandet av en timer höjer verkligen utmaningen och spänningen i Tap Tap Goals, och de ständigt skiftande hindren som står i din väg kräver att du ständigt anpassar dig och planerar dina skott noggrant. Efter några försök får du en naturlig känsla för hur stora hopp för bollen är, och du måste använda denna kunskap på ett bra sätt, för ju fler poäng du gör, desto mer kaotisk kan konfigurationen av planen bli, med flera bomber och block som placeras i din väg. Som tur är återställs din timer efter varje mål. Och ett annat sätt som Tap Tap Goals gör saker och ting lite enklare är att du inte behöver styra bollens riktning manuellt, eftersom den automatiskt rör sig åt vänster eller höger, beroende på åt vilket håll du gjorde ditt senaste mål.

Även om grafiken är i en mer tecknad stil är Tap Tap Goals fortfarande ett utmärkt spel för att få dig på humör inför de kommande fotbollsmästerskapen. Kom och spela på Hetaspel.se och gör dig redo att göra massor av mål!

Hur man spelar

Om du spelar på en PC måste du klicka på skärmen med vänster musknapp för att hoppa. Om du använder en mobil enhet kan du få bollen att hoppa i luften genom att trycka på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Tap Tap Goals? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.