Puppet Soccer Challenge

Världen i Puppet Soccer Challenge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Puppet Soccer Challenge, ett av våra bästa fotbollsspel!

Förbered dig för VM när du spelar Puppet Soccer Challenge på Hetaspel.se. I det här roliga fotbollsspelet får du chansen att öva upp dina skyttekunskaper genom att göra ditt bästa för att göra så många mål som möjligt, genom att noggrant rita bollens bana och samtidigt ta hänsyn till alla slags hinder som står mellan dig och målstolpen. Förutom att välja rätt vinkel för att skjuta måste du också välja rätt hastighet. Precis som i det riktiga spelet är vägen till att göra mål sällan tydlig, så du måste anpassa dig om du vill ha den högsta poängen.

Med sina bedrägligt enkla kontroller kommer utmaningen i Puppet Soccer Challenge från att ha en bra förståelse för din spelares förmågor, och även från att kunna välja bollens väg på rätt sätt. Och eftersom fotbollsplanen är i ständig förändring, med olika nya element som läggs till efter varje mål du lyckas göra, måste du anpassa dig mycket snabbt till varje ny situation. Men efter att du har bemästrat spelets inledande inlärningskurva kommer du att göra mål till höger och vänster. Atmosfären i Puppet Soccer Challenge förflyttar dig till en fotbollsplan, och med sin stiliserade grafik och uppsluppna ljud kommer fotbollsupplevelsen säkert att glädja dig.

Gör så många mål du kan och ha kul när du spelar Puppet Soccer Challenge på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp för att välja vinkel och skottstyrka på dina skott. Om du använder en mobil enhet trycker du istället på skärmen för att välja dessa parametrar.

Liknande spel:

Gillade du Puppet Soccer Challenge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.