Spin Soccer 3

Världen i Spin Soccer 3 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Spin Soccer 3, ett av våra bästa fotbollsspel!

Fotbollssäsongen är i full gång på Hetaspel.se! Spela Spin Soccer 3, ett roligt spel som kombinerar fotbollsreglerna med pusselspelets regler. Vad du får ut av denna unika blandning är något som garanterat kommer att få dig att uppskatta båda dessa typer av spel mer. Och förmodligen lämnar dig med en önskan att ta fram bollen ur garderoben och gå och spela en match fotboll med dina vänner.

Precis som i vilken match som helst av denna populära sport måste du i Spin Soccer 3 få bollen över mållinjen genom att använda ditt förstånd och din skicklighet. Men istället för att använda spelare för att göra mål måste du här snurra plattformarna som fotbollsbollen är placerad på antingen till vänster eller höger och använda tyngdkraften för att ta dig till nästa nivå. Inte för att gravitationen inte är en stor spelare i den riktiga sporten också, men i Spin Soccer 3 får du verkligen se hur viktig denna kraft kan påverka bollens bana.

Genom en mängd olika unika nivåer, med alla sorters roliga utmaningar som introduceras med jämna mellanrum, är Spin Soccer 3 ett utmärkt sätt att koppla av och förbereda sig för de olika mästerskapen som snart börjar. Se hur många mål du kan göra och avsluta alla nivåer när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp antingen på vänster eller höger sida av skärmen för att rotera plattformarna i önskad riktning. Om du vill använda tangentbordet kan du också använda vänster eller höger piltangenter för att ändra plattformens riktning. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen antingen på vänster eller höger sida av skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Spin Soccer 3? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårfotbollsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.