Ping Pong

Världen i Ping Pong är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ping Pong, ett av våra bästa sportspel!

Spela ett avkopplande spel pingis på Hetaspel.se och gör så många poäng som möjligt mot din motståndare. Med sina enkla regler och sin lättkontrollerade paddel kan Ping Pong bli ett av dina favorit sätt att tillbringa några minuter och glömma dina bekymmer.

Och när du har tränat på Hetaspel.se, ta med dig dina kunskaper och taktik som du har fått på Ping Pong och spela mot dina vänner på ett riktigt bord. Till skillnad från tennis är spelplanen i pingis mycket mindre, så dina reflexer måste vara särskilt snabba eftersom bollen kan nå svindlande hastigheter. Förutom bollens hastighet måste du se till att du riktar dina slag klokt så att du kan överraska dina motståndare och ta poäng.

Bli ett pingpongproffs med hjälp av Hetaspel.se och ha massor av kul!

Liknande spel:

Gillade du Ping Pong? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårsportspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.