Pool Club

Världen i Pool Club är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pool Club, ett av våra bästa biljardspel!

Vill du spela ett häftigt poolspel? Kom in i världen av Pool Club, ett avslappnande och roligt spel med en mycket avslappnad atmosfär, där målet är att få in alla randiga och enfärgade bollar för att vinna.

Reglerna är enkla och du har mycket fin kontroll över dina skott, så du kan vara säker på att du har full kontroll över bollens bana. Välj klokt var köen träffar, kontrollera kraften i ditt skott och ta alltid hänsyn till positionen för alla andra bollar på bordet.

För att öka utmaningen och för den där extra arkadkänslan har du en strikt timer, så du måste vara noggrann och snabb samtidigt! Sänk så många rack av bollar som möjligt på 90 sekunder, och bibehåll kombinationer så att extra tid fortsätter att läggas till. Mer tillgänglig tid innebär att du har större chans att få högre poäng.

Njut av ett häftigt spel nu med Pool Club!

Liknande spel:

Gillade du Pool Club? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbiljardspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.