Post Apocalyptic Truck Trial

Världen i Post Apocalyptic Truck Trial är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Post Apocalyptic Truck Trial, ett av våra bästa lastbil spel!

Du kanske inte förknippar lastbilar med att hoppa akrobatiskt runt på plattformar i skogen, men i Post Apocalyptic Truck Trial är det precis vad du måste göra om du vill nå mållinjen. Du skulle förmodligen förvänta dig att en motorcykel eller ett liknande fordon är bättre lämpat för att korsa en sådan förrädisk terräng, men om du har tillräckligt med tålamod och skicklighet kommer du snabbt att lära dig varje lastbils intrikata egenskaper och du kommer snart att flyga förbi varje nivå.

Eftersom körningen sker i enorma hastigheter, uppe i träden, måste du vara mycket försiktig med hur du kontrollerar och styr hela vägen till mållinjen, för ett enda felsteg och det slutar med att du måste starta om nivån. Varje nivå från Post Apocalyptic Truck Trial har en unik layout, så du måste lära dig och anpassa dig snabbt till alla unika placeringar av plattformar och även anpassa din hastighet om du vill lyckas med de farliga hopp som du måste göra.

Som titeln antyder utspelar sig Post Apocalyptic Truck Trial i en ganska ödelagd och dyster miljö, vilket verkligen bidrar till den överlevnadsatmosfär som spelet har. Varje vridning av hjulet kan vara farlig, och du måste vara mycket försiktig med hur du accelererar, bromsar eller rör dig framåt och bakåt. Krascher är att vänta i Post Apocalyptic Truck Trial, särskilt när du lär dig varje ny nivå, och som tur är kan du lätt starta om och försöka igen. Men med varje ny krasch lär du dig något nytt, till exempel om du ska sakta ner i en viss del eller om du måste accelerera mer för att ta dig till nästa plattform.

Beroende på hur bra du klarar varje nivå får du en slutpoäng, där den bästa är en tre-stjärnig poäng. Så att försöka förbättra denna poäng kan alltid vara en extra utmaning som du kan försöka ta dig an. Eller så kan du försöka låsa upp de olika lastbilarna som Post Apocalyptic Truck Trial erbjuder, var och en med sin egen unika och roliga design och egenskaper, som hantering eller hastighet. Att byta lastbil är kanske precis vad du behöver om du vill klara av en särskilt utmanande nivå.

Kör runt i en farlig miljö och nå mållinjen när du spelar Hetaspel.se på Post Apocalyptic Truck Trial.

Hur man spelar

Använd piltangenterna för att styra lastbilen: tryck på uppåtpilen för att accelerera, nedåtpilen för att bromsa och vänster- eller högerknapparna för att luta bilen i önskad riktning.

Liknande spel:

Gillade du Post Apocalyptic Truck Trial? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårlastbil spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC