Premier Crossword

Världen i Premier Crossword är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Premier Crossword, ett av våra bästa korsordsspel!

Premier Crossword är för personer som vill ta sina kunskaper i korsord till nästa nivå. Med ett unikt pussel varje söndag har du tillräckligt med tid att förbereda dig och finslipa ditt ordförråd innan du försöker avslöja alla ord på tavlan.

Även om Premier Crossword är lite svårare än ditt vanliga korsordsspel har det ett användbart hjälpalternativ som visar dig vilket ord som saknas på en viss plats, om du behöver det. Om du behöver en paus sparar Premier Crossword också dina framsteg, så att du kan fortsätta där du slutade när du kommer tillbaka. Och du kommer förmodligen att använda det här alternativet, eftersom Premier Crossword också har fler ord som du måste avslöja än ett genomsnittligt spel av den här typen. Och om du inte kan spela en viss dag kommer Premier Crossword att arkivera dagens pussel, så att du kan spela det vid ett senare tillfälle.

Sätt dina ordkunskaper på prov i Hetaspel.se varje söndag och försök att lösa dagens pussel i Premier Crossword.

Liknande spel:

Gillade du Premier Crossword? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkorsordsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.