Royal Offense

Världen i Royal Offense är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Royal Offense, ett av våra bästa strategispel!

Kliv in i rollen som ledare för ett fantasirike när du väljer Royal Offense och se till att ditt land och dess folk blomstrar och växer. Royal Offense är ett strategispel och det innebär att det finns ett inslag av makromanagement, men du kan också ta direkt kontroll över dina enheter, så tro inte att du bara kan sitta och titta på när dina enheter går runt på skärmen.

Din huvuduppgift i Royal Offense är att bygga de enheter som ditt rike behöver. För att hitta balansen mellan att bygga soldater eller folk som samlar in skatter kommer du att behöva prova olika strategier, men med tiden kommer du att få en viss intuition om när det är bäst att rekrytera lämpliga enheter.

När alla sorters fantasivarelser invaderar och försöker ta över ditt rike är det ditt ansvar att sätta upp ett ordentligt försvar, och även att ta dina enheter och placera dem strategiskt, så att de kan fånga upp och eliminera dina fiender.

Odla ditt rike när du spelar Royal Offense på Hetaspel.se och ha kul.

Liknande spel:

Gillade du Royal Offense? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstrategispel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.