School Miss Popularity

Världen i School Miss Popularity är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela School Miss Popularity, ett av våra bästa klä på spel!

Hallå där, modeintresserade! Gör dig redo att slåss i School Miss Popularity, det coolaste klädspelet för tjejer! Du ska hjälpa sex vackra high school-babes att göra sig redo för den ultimata popularitetstävlingen på deras skola. De här tjejerna är helt och hållet fashionabla, och de behöver din hjälp för att se till att deras outfits är på topp!

Du har tillgång till de senaste trenderna inom kläder, skor och accessoarer, så att du kan skapa en unik look för varje tjej. När du har satt ihop den perfekta outfiten är det dags att imponera på de populära killarna som kommer att bedöma tävlingen. De kommer att betygsätta varje flickas outfit, så se till att du väljer klokt!

Flickan med det högsta betyget kommer att krönas till skolans drottning, och hennes outfit kommer att bli stans samtalsämne. Så gör dig redo att visa upp dina stylingkunskaper och hjälp dessa tjejer att vinna titeln skolfröken Popularitet!

Är du redo att njuta av det här coola modespelet? Då kör vi!

Liknande spel:

Gillade du School Miss Popularity? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.