My Own Kpop Band

Världen i My Own Kpop Band är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela My Own Kpop Band, ett av våra bästa klä på spel!

Har du någonsin lagt märke till Kpop-artisternas fantastiska stil och undrat hur de lyckas få till en sådan otrolig look? Nu har du chansen att ta ett steg in i deras fashionabla skor med My Own Kpop Band!

De här fyra kompisarna har mycket gemensamt, de delar samma passioner för mode och musik, och deras enda besatthet är en Kpopstjärna. Efter efter mycket repetitioner och förberedelser är de äntligen redo att ta scenen för sin första konsert! Men det största hindret som står i deras väg är att hitta de coolaste KPop-outfitsen som visar upp var och en av deras unika personligheter. Om du vill hjälpa dessa framtida internationella stjärnor att glänsa på scenen, spela det här roliga modespelet för tjejer! Hjälp dessa bffs att välja ut de perfekta KPop-kläderna och ta ett steg närmare att bygga upp ett fantastiskt band!

Det här roliga och interaktiva klädspelet tar dig rakt in i den glamorösa världen av Hollywoodska designers och ger dig möjligheten att välja de mest fantastiska kläderna till fyra helt nya Kpop-stjärnor i vardande. Allt som krävs är en liten gnista av kreativitet och fantasi för att skapa några exceptionella looks som passar för varje idolscen. Så varför inte ha lite kul och göra dig redo att börja klä upp dina idoler!

Liknande spel:

Gillade du My Own Kpop Band? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.