Shell Shockers

Världen i Shell Shockers är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Shell Shockers, ett av våra bästa .io spel!

Stig in i den hänsynslösa och tävlingsinriktade världen av Shell Shockers, ett 3D-äggbaserat multiplayerspel där du måste slåss mot äggformade mänskliga motståndare. Tänk dig en kombination av Counter-Strike och ägg och du har Shell Shockers.

Du kan inte göra en omelett om du inte slår sönder några ägg, så var redo att bli en mästerkock i förstörelse i de flera spellägen som erbjuds, som Free For All, Teams och Captula the Spatula. Ja, du läste rätt, Captula the Spatula! Det är väntat att humor är en av de viktigaste komponenterna i ett spel där du spelar som en äggformad karaktär. Så vad väntar du på? Dyk in nu och ha massor av kul!

Liknande spel:

Gillade du Shell Shockers? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.