Skeleton Princess

Världen i Skeleton Princess är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Skeleton Princess, ett av våra bästa klä på spel!

Skeleton Princess är en skräckvarelse som bor i Dream Lands, en hemlig plats inom katakombernas väggar, en plats där monstrens drömmar kolliderar. Hon föddes när ett skelett en gång drömde och denna dröm kolliderade med en mardröm från drömmarnas betesmarker och skapade en unik varelse. För närvarande är hennes uppgift i Drömmarkerna, att hålla utkik efter nya Skräckmaror som bildats och introducera dem till deras magiska värld. Hon är fascinerad av stjärnorna, natten, drömmar och det mystiska ... därför älskar hon att galoppera under de klara stjärnorna på midnattshimlen. Idag får ni damer chansen att träffa denna fantasifigur som ser ut precis som en kentaur och ni får också klä henne i de mörkaste klädesplaggen ni kan hitta i hennes mystiska garderob. Kom och följ med oss och bläddra igenom detta otroliga urval av kläder och accessoarer och välj dina favoriter att klä upp henne med! Ha det så roligt, mina damer!

Liknande spel:

Gillade du Skeleton Princess? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårklä på spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.