Sniper Clash 3D

Världen i Sniper Clash 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sniper Clash 3D, ett av våra bästa .io spel!

Beväpna dig med ditt pålitliga prickskyttegevär och förbered dig för krig i Sniper Clash 3D, ett intensivt multiplayerskjutspel där du måste infiltrera fiendens bas och ta deras flagga.

Gör dig redo att skjuta dig fram genom vågor av fientliga spelare, alla med sina egna unika och listiga strategier, alla avsedda att stoppa dig i ditt spår. Till din hjälp har du en mängd spelare från hela världen. Med kulor som flyger över hela banan kommer du snart att inse hur viktigt det är att lära dig kartans utformning, så att du kan få det där extra övertaget över dina motståndare. Lyckligtvis kan du lära dig denna layout på Hetaspel.se och du kan öva fritt.

Ta så många poäng som möjligt och erövra flaggan i Sniper Clash 3D!

Liknande spel:

Gillade du Sniper Clash 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.