Airport Clash 3D

Världen i Airport Clash 3D är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Airport Clash 3D, ett av våra bästa .io spel!

Gör dig redo att släppa lös kraften och raseriet i din militära arsenal i Airport Clash 3D, ett snabbt och häftigt skjutspel på Hetaspel.se. Gå med i antingen Bloodhounds eller Vipers och eliminera så många spelare som möjligt medan du desperat försöker förstöra fiendens bas.

Förbered ditt avtryckarfinger och förbered dig på att skjuta, för i de intensiva matcherna är det definitivt så att du ska skjuta först och ställa frågor senare. Skjut iväg dina fiender, samtidigt som du planerar noga för att inte bli ett byte. Tack och lov kan ditt team också hjälpa dig att överleva längre, och du kommer snart att se att du behöver all hjälp du kan få.

Förbered dig för strid och ha kul i Airport Clash 3D!

Liknande spel:

Gillade du Airport Clash 3D? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.