Blocky Snakes

Världen i Blocky Snakes är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Blocky Snakes, ett av våra bästa .io spel!

Prova det klassiska Snake-spelet som du aldrig har spelat det förut när du provar Blocky Snakes, ett roligt .io-spel som ger spelet en ny dimension och gör allting till 3D. Och en ny dimension är inte allt som är nytt här: med grafik som liknar den från Minecraft kommer konststilen omedelbart att fånga din uppmärksamhet och dra in dig i dess värld.

Eftersom det är ett .io-spel är naturligtvis konkurrens en viktig del av upplevelsen. Kämpa mot mänskliga spelare och gör den största ormen i nivån, och överlev så länge som möjligt utan att kollidera med andra spelare eller med väggarna. Samla in så mycket mat som möjligt och håll utkik efter spelare som har eliminerats, för de lämnar efter sig alla saftiga godsaker som de har ätit och som bara väntar på att bli uppätna av de överlevande spelarna.

Ta dig upp på toppen av listorna med Hetaspel.se och Blocky Snakes!

Liknande spel:

Gillade du Blocky Snakes? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.