YoHoHo.io

Världen i YoHoHo.io är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela YoHoHo.io, ett av våra bästa .io spel!

Gör dig redo att plundra och ha kul i YoHoHo.io, piratspelet Battle Royale! Precis som i andra .io-spel måste du överleva så länge du kan, samtidigt som du samlar mynt och dödar de fientliga spelarna. Om du lyckas besegra en spelare kommer du att samla alla deras skatter. Denna praxis att stjäla dina fienders skatt går långt tillbaka i tiden och romarna har berömda talesätt om detta, så piraterna antog detta också. Och i det här spelet borde du också göra det!

Men var försiktig, för ju större du är, desto större blir målet på din rygg och när du har fått tillräckligt med mynt kommer många spelare att komma för att ta din skatt! Använd din intelligens och dina reflexer för att överleva så länge du kan och bli den ultimata piraten!

Delta i det roliga flerspelarspelet på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du YoHoHo.io? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vår.io spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.