Solitaire Mahjong Candy

Världen i Solitaire Mahjong Candy är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Solitaire Mahjong Candy, ett av våra bästa brädspel!

Har du någonsin spelat Solitaire? Det klassiska kortspelet där du försöker få alla kort i ordning från ess till kung? Om du inte har spelat det än, se till att kolla in den stora samlingen av Solitaire-spel på Hetaspel.se. Medan du är här, se till att du också bekantar dig med Mahjong, för Solitaire Mahjong Candy kombinerar dessa två spel för att skapa en rolig och spännande upplevelse.

Målet med Hetaspel.se är att ta bort alla brickor från brädet genom att koppla ihop två matchande brickor. Ju snabbare du lyckas ta bort alla brickor, desto högre blir din poäng. Var för sig ger båda spelen dig en avkopplande och rolig upplevelse, och när dessa två blandas förblir det roliga detsamma, men de tillagda elementen garanterar ett intressant och nytt spel, som definitivt bör spelas av personer som älskar denna typ av avkopplande, men också utmanande, spel. Reglerna garanterar att spelet är lätt att lära sig, men också svårt att bemästra, särskilt om det är första gången du spelar något av spelen. Men du kan vara säker på att du kommer att få grepp om det på nolltid, och kanske kommer Solitaire Mahjong Candy att bli ett av dina nästa favoritspel att välja när du är på Hetaspel.se och vill koppla av och spela något roligt.

Slappna av och ha kul på Hetaspel.se och spela ett spel Solitaire Mahjong Candy.

Hur man spelar

Interagera med spelets element genom att använda vänster musknapp om du spelar från en dator. Om du spelar med en mobil enhet trycker du på skärmen i stället.

Spela andra spel från Solitaire Mahjong Candy-serien:

  1. Solitaire Mahjong Candy 2

Liknande spel:

Gillade du Solitaire Mahjong Candy? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbrädspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.