Dominoes BIG

Världen i Dominoes BIG är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Dominoes BIG, ett av våra bästa brädspel!

Hämta dina dominobrickor och förbered dig på att ha kul på Hetaspel.se med Dominoes BIG, ett spel där du behöver tur och strategi för att vinna. Dessa brickor har en ikonisk form, och deras rektangulära form rymmer två rutor som var och en har ett visst antal prickar, eller inga alls. För att vinna rundan måste du göra dig av med alla domino brickor som du äger, före de andra spelarna. Du kan placera en bricka på bordet på någon av dess sidor, om den har samma värde som den som redan ligger ner. Detta ger ett strategiskt element till spelet Dominoes BIG, och även om spelet visar dig alla möjliga positioner där du kan placera en vald bricka, måste du fortfarande bestämma var den optimala positionen skulle vara. Du måste fatta ett beslut efter att ha vägt in alla dina alternativ, och du bör ta hänsyn till den övergripande konfigurationen av de brickor som för närvarande ligger på bordet, samt de brickor du har i din ägo.

Du kan spela Dominoes BIG antingen mot två eller mot fyra motståndare som kontrolleras av datorn. På så sätt kan du alltid spela en runda, när du känner för det! Du kan till och med välja hur många poäng en spelare måste nå för att vinna spelet. Välj mellan 100, 150 eller 250 poäng, beroende på dina egna unika preferenser.

Spela ett roligt brädspel på Hetaspel.se, som testar dina strategiska färdigheter och din allmänna rumsliga medvetenhet när du väljer Dominoes BIG.

Hur man spelar

Interagera med spelets element antingen genom att trycka på vänster musknapp eller, om du spelar från en mobil enhet, genom att trycka på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Dominoes BIG? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbrädspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.