Stick War

Världen i Stick War är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stick War, ett av våra bästa stickman spel!

Kriget har kommit till Stick War och det är upp till dig att leda dina trupper till seger. Stick War är ett annat Flash-spel som du enkelt kan spela igen på Hetaspel.se. Tack vare emuleringens kraft och Ruffle kan du uppleva detta klassiska spel i all sin glans på Hetaspel.se och träna dina strategiska muskler i några hårda strider.

Ditt mål i Stick War är att skapa en armé och skicka den i strid mot en till synes oändlig svärm av fiender som ständigt kommer för att attackera dig. Men du väljer inte bara ut dina trupper och skickar dem i strid. I Stick War kan du styra var och en av dina enheter individuellt, så du har lite mer kontroll över vad som händer. Saker och ting blir ganska snart ganska intensiva, och under hela kampanjen kommer Stick War att uppfylla dina strategiska behov genom att ge dig snabba och snabba strider mot en obeveklig fiende.

Du kan skicka i strid alla sorters enheter, och det är upp till dig att bestämma vilka som är bäst i varje situation, eftersom vissa är starkare mot en viss typ av enhet. Denna ständiga bedömning av slagfältet är bara ett av de sätt på vilka Stick War håller dig engagerad och håller det roliga igång. Ett annat sätt är genom den intressanta berättelsen, som ger dig lite mer sammanhang till de strider som sker på skärmen.

Som tur är finns många Flash-spel återigen tillgängliga i webbläsaren, tack vare grymma emulatorer som Ruffle, och på Hetaspel.se kan du njuta av alla sorters klassiska Flash-spel, som under en tid inte var tillgängliga i webbläsare. Stick War är ett spel som du kan spela just nu, så kom och led din armé till seger.

Hur man spelar

Använd vänster musknapp för att välja och interagera med dina trupper, och använd WASD- eller piltangenterna för att flytta runt karaktärerna. Tryck på mellanslag för att utföra åtgärder.

Liknande spel:

Gillade du Stick War? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC