Ragdoll Rise Up

Världen i Ragdoll Rise Up är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Ragdoll Rise Up, ett av våra bästa stickman spel!

Med ballonger som enda transportmedel är Ragdoll Rise Up ett spel där du måste flyta upp till toppen av nivån. Naturligtvis är det inte så enkelt, och genom de många nivåerna kräver Ragdoll Rise Up att du eliminerar alla de olika hinder som finns utspridda över hela scenen, om du vill fly med dina ballonger.

Dessa hinder kan vara allt från block som bara blockerar din väg, till farliga spikar som förstör din ballong om du kolliderar med dem. Och även om det börjar långsamt, blir hindren svårare ju mer du spelar, och på vissa scener kombineras till och med olika typer av faror. För att rensa vägen så att din figur kan flyga iväg måste du trycka på dessa hinder. Men det är inte bara hastigheten med vilken du måste välja dessa föremål som blockerar din väg, det är också i vilken ordning du väljer att ta bort dem.

Det första som fångar din uppmärksamhet när du börjar spela Ragdoll Rise Up kan vara dess distinkta konststil, som kanske påminner om de blyertsritningar som barn ibland gör. Dessa visuella element ger verkligen Ragdoll Rise Up en unik atmosfär och gör handlingen mycket mer lekfull. Och, i spelets sammanhang, mycket mer trovärdig.

Använd ballonger för att ta dig fram på nivån när du spelar Ragdoll Rise Up på Hetaspel.se och ha kul!

Hur man spelar

Om du använder en dator använder du vänster musknapp för att klicka på de olika elementen från skärmen för att ta bort dem. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på dessa hinder med fingret.

Liknande spel:

Gillade du Ragdoll Rise Up? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.