Pixel Skate

Världen i Pixel Skate är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Pixel Skate, ett av våra bästa stickman spel!

Ta fram din skateboard och gör dig redo att gå ut på gatorna i Pixel Skate, ett roligt spel där du måste behärska att röra dig på en skateboard samtidigt som du undviker alla slags oväntade hinder som kan komma i din väg. Varje nivå känns som ett pussel som du måste lösa, där du måste hitta rätt sätt att röra dig i miljön. Den söta karaktären som du styr kan hoppa över hinder, men du kan också sluta röra dig genom att trycka på en knapp. Att veta när du ska utföra ett hopp eller stoppa din karaktär, samt när det är bäst att röra sig, avgör om du kommer till nästa nivå.

Med en kombination av utmanande nivåer och spänningen i att åka på en skateboard är Pixel Skate definitivt väldigt roligt, och det ger en unik och intressant upplevelse till Hetaspel.se. Under dina äventyr på din skateboard kanske du blir kär i skateboards, och förmodligen blir du frestad att till och med köpa en. En sak du måste komma ihåg är att du i verkligheten inte behöver undvika enorma pelare som faller från himlen. Så det är ett stort plus. Men du måste fortfarande vara försiktig med bilar och alla möjliga andra hinder som kan komma i din väg.

Bli en mästare på att åka skateboard när du spelar Pixel Skate på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Det här spelet kan endast spelas med ett tangentbord. För att stoppa spelarens rörelse måste du trycka på den vänstra piltangenten. För att hoppa måste du trycka på piltangenten uppåt.

Liknande spel:

Gillade du Pixel Skate? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.