Stickjet Challenge

Världen i Stickjet Challenge är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickjet Challenge, ett av våra bästa stickman spel!

Om du tycker att det är kul att flyga med en raket på ryggen och navigera genom nivåerna, är Stickjet Challenge ett spel för dig. Stickjet Challenge har en mängd intressanta och utmanande nivåer och kräver att du når mållinjen i ett stycke för att kunna ta dig vidare till nästa nivå. Som du kan förvänta dig av de flesta spel som du kan spela på Hetaspel.se, introducerar de första stegen långsamt världens regler, och när du väl har vant dig vid dessa börjar den verkliga utmaningen.

Karaktären i Stickjet Challenge har definitivt bråttom, för de springer hela tiden och du kan bara styra start och stopp av raketen som sitter fastspänd på deras rygg. Även om detta kan verka lätt att göra kommer det säkert att finnas tillfällen då du skulle uppskatta om du kunde stanna upp några ögonblick för att ha finare kontroll över flygningen. Men att bara ha kontroll över raketen håller verkligen intensiteten uppe, och detta bidrar verkligen till spänningen när man undviker alla farliga hinder som finns utspridda i nivåerna.

Bemästra konsten att flyga med hjälp av en raket när du spelar Stickjet Challenge och ha kul!

Hur man spelar

Tryck på vänster musknapp om du använder en dator för att använda raketen, eller tryck på skärmen om du använder en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Stickjet Challenge? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.