Stickman War

Världen i Stickman War är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickman War, ett av våra bästa stickman spel!

Är du redo att slå tillbaka fiendens styrkor? I Stickman War har du bara en pistol, massor av kulor, ditt mål och din intelligens, och det är alla verktyg i din arsenal som du har till ditt förfogande för att besegra dina fiender. Och för någon som är så skicklig som du är de allt du behöver.

Genom en mängd olika unika nivåer kräver Stickman War att du siktar och eliminerar motståndararmén, vars enda fokus är att undkomma dina skott och erövra din bas. Det står mycket på spel, och om du tappar fokus och inte siktar rätt kommer du snabbt att bli överväldigad. En annan utmaning som du måste övervinna i Stickman War är det faktum att du måste ladda om pistolen vid rätt tidpunkt. Även om du har en stor reserv av kulor måste du ändå ladda om, och om du laddar om vid fel tidpunkt kommer fienden att fly.

Se hur många nivåer från Stickman War du kan klara av när du spelar på Hetaspel.se och ha kul.

Liknande spel:

Gillade du Stickman War? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.