Stick War: New Age

Världen i Stick War: New Age är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stick War: New Age, ett av våra bästa stickman spel!

Förbered dig för krig när du spelar Stick War: New Age på Hetaspel.se, ett spel fullt av action, vapen och spännande äventyr. Under de 40 nivåerna måste du behärska dina vapen för att besegra horder av fiender som kommer att göra allt i sin makt för att sätta stopp för dig.

Men fienderna är inte den enda utmaningen i Stick War: New Age, eftersom det finns olika faror i miljön. Ett enda felsteg kan innebära att nivån startas om och att du förlorar dina surt förvärvade framsteg. Men varje gång du försöker igen lär du dig något nytt om spelet, vilket gör dig till en bättre spelare och med tiden kommer du att övervinna de utmaningar som Stick War: New Age medför.

Är du redo för action från Stick War: New Age?

Liknande spel:

Gillade du Stick War: New Age? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.