Stick Duel Battle

Världen i Stick Duel Battle är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stick Duel Battle, ett av våra bästa stickman spel!

Kämpa tappert i brutala strider när du kliver in på de blodiga arenorna i Stick Duel Battle. Det här spelet tar inga fångar och i slutet av en runda är det antingen du eller din motståndare som står kvar. Med massor av olika vapen för att besegra dina fiender låter Stick Duel Battle dig kreativt uttrycka hur du vill göra slut på dina motståndare.

Du måste också behärska miljöns utformning och sätta upp fällor för att få övertaget. Och eftersom varje karta är annorlunda måste du ständigt anpassa dig till slagfältet för att vinna. För att vinna ett spel måste du nå 5 poäng först, och du kan spela antingen själv, mot en motståndare som kontrolleras av datorn eller mot en vän.

Med sin intensiva action och tävlingskaraktär kommer Stick Duel Battle garanterat att ge dig oräkneliga timmar av underhållning, så besök Hetaspel.se och se vem som är bäst.

Liknande spel:

Gillade du Stick Duel Battle? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.