Stickman Shadow Hero

Världen i Stickman Shadow Hero är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickman Shadow Hero, ett av våra bästa stickman spel!

Ge dig ut på ett spännande äventyr och avslöja alla hemligheter som väntar dig i de över 20 nivåerna i Stickman Shadow Hero, ett spel som kombinerar taktik och hantering av dina dyrbara föremål. När du går framåt i kampanjen kommer du att upptäcka massor av unika fiender, som alla kräver en annan strategi för att besegra. Som tur är har du till ditt förfogande massor av användbara föremål som du hittar genom strid och utforskning.

För att överleva i den farliga världen Stickman Shadow Hero måste du noga välja när du ska använda ett visst föremål, för du vet aldrig vilka skrämmande monster som väntar runt hörnet.

Utforska det intressanta universumet Stickman Shadow Hero på Hetaspel.se och ta reda på alla hemligheter i denna fascinerande värld.

Liknande spel:

Gillade du Stickman Shadow Hero? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.