The Spear Stickman

Världen i The Spear Stickman är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela The Spear Stickman, ett av våra bästa stickman spel!

Redo, sikta, skjut! Kom ihåg den här sekvensen, för i The Spear Stickman måste du behärska den här sekvensen för att besegra dina fiender. Det är förvånande hur spänd en duell kan bli när allt du behöver göra är att bara stå stilla och skjuta. Att inte kunna undvika har säkert något med det att göra.

The Spear Stickman börjar långsamt och den ber dig bara att slåss mot en fiende, men ju bättre du blir desto fler fiender kommer för att försöka ta ner dig. Bokstavligen ta ner dig, eftersom ni båda står på en tunn plattform. Ingen vet hur ni kan ha hamnat där, men det viktiga nu är hur ni överlever. Som man kan förvänta sig spelar det stor roll var du träffar dina angripare, så försök att sikta på huvudet för att ta ner dina motståndare på ett ögonblick. Och oroa dig inte för ammunition, eftersom du har ett obegränsat utbud av spjut för att eliminera alla som står i din väg. Återigen, tänk inte för mycket på var du förvarade alla dessa spjut, och var du ska förvara dem om du står på en enda plattform.

Och du kommer att behöva massor av spjut, för när nyheten om din styrka hörs i hela landet kommer fler och fler fiender att attackera dig, och de är inte snälla nog att vänta på sin tur. Om du inte kastar dina spjut snabbt kommer du snart att bli övermannad.

Sikta och skjut med självförtroende och bli den sista som står kvar när du spelar The Spear Stickman på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du The Spear Stickman? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.