Freehead Skate

Världen i Freehead Skate är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Freehead Skate, ett av våra bästa stickman spel!

Freehead Skate är definitivt ett spel där du inte behöver tappa huvudet. Naturligtvis i den bemärkelsen att du måste vara fokuserad när du spelar, eftersom den unika spelmekaniken i Freehead Skate är att du måste skilja huvudet från kroppen på den skridskoåkare du styr för att inte bli träffad av plattformarna som dyker upp framför dig. Nej, i Freehead Skate kan karaktären inte ducka, så du måste antingen hoppa med hela kroppen eller bara hoppa med huvudet för att undvika den överhängande faran. Och eftersom du åker på en skateboard är tiden för att reagera på miljön inte så generös som man skulle kunna tro, så du måste snabbt bestämma dig för vilken typ av hopp du måste göra.

Förutom det faktum att du inte har någon kontroll över den hastighet du har, måste du i vissa nivåer snabbt kedja flera typer av hopp i snabb följd. Det är där du ser den verkliga utmaningen i spelet. När du lyckas hoppa med hela kroppen och sedan bara med huvudet och hittar rätt rytm för att överleva nivån kan du säga att du behärskar Freehead Skate.

Förutom de intressanta reglerna som du har lärt dig är en annan sak som kommer att överraska dig när du spelar Freehead Skate på Hetaspel.se hur varje nivå ger dig nya utmaningar. En del av layouterna är ganska lätta att navigera genom, men andra är bedrägligt kluriga, och du måste verkligen vara försiktig med hur du planerar din rutt om du vill nå mållinjen i ett stycke.

Hoppa upp på din skateboard och bemästra konsten att hoppa när du spelar Freehead Skate på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Freehead Skate Kan endast spelas med ett tangentbord. Tryck på A-tangenten för att hoppa med hela kroppen, eller tryck på S-tangenten för att lossa huvudet från kroppen.

Liknande spel:

Gillade du Freehead Skate? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.