Stickman Army: The Defenders

Världen i Stickman Army: The Defenders är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickman Army: The Defenders, ett av våra bästa arkadspel!

Skydda ditt territorium mot de invaderande styrkorna i Stickman Army: The Defenders, ett intensivt actionspel där explosioner och skottlossning ständigt fyller skärmen. Som general med ansvar för att se till att fienderna inte förstör allt du håller kärt måste du noggrant placera dina trupper så att de kan avvärja alla attacker.

Med ett spel som liknar det ultrapopulära Plants vs Zombies väljer du mellan olika typer av trupper och placerar dem på de banor där de behövs som mest. Vissa trupper är bättre mot vissa fiender, så välj noga. En befälhavare måste ständigt skanna slagfältet efter potentiella fördelar, så även du måste hålla utkik efter förnödenheter som faller ner från himlen, med vilka du kan köpa fler och fler trupper.

Bli en general på Hetaspel.se och ha kul!

Liknande spel:

Gillade du Stickman Army: The Defenders? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.