Sudoku Blocks

Världen i Sudoku Blocks är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Sudoku Blocks, ett av våra bästa brädspel!

Njut av en avkopplande upplevelse när du spelar Sudoku Blocks på Hetaspel.se. Lös de logiska pussel som spelet ger dig och ha roligt i ett klassiskt spel där lite strategiskt tänkande, blandat med lite tur, ger dig högsta poäng. I Sudoku Blocks måste du placera träblocken på brädet på ett sådant sätt att de skapar en rak linje, från den ena kanten till den andra. I början av spelet, när spelplanen är tom, är detta en lätt uppgift, men efter några rundor med att placera klossarna blir det allt svårare, eftersom komplexiteten i spelplanens utformning ökar. Varje ny pjäs som du placerar ökar den totala svårigheten för dina nästa drag, och du kommer att vänta med spänning på att se vilken ny pjäs du måste placera härnäst. Skillnaden mellan att vinna och förlora är ibland bara ett drag bort.

Reglerna i Sudoku Blocks är enkla och det finns ingen timer som du måste tävla mot, så man kan beskriva spelet som ganska avkopplande och ett bra val för alla som bara vill ha ett snabbt spel, utan någon extra press som läggs på. Och det faktum att det kombinerar reglerna för de älskade Sudoku-spelen med reglerna för ett blockpussel gör upplevelsen av Sudoku Blocks lite mer unik. Grafiken bär ett trätema och är ganska behaglig för ögonen, och den jazziga musiken håller dig uppåt och sugen på att spela mer.

Träna din hjärna och ha roligt när du spelar Sudoku Blocks på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Använd den vänstra musknappen för att välja träklossar och flytta musen med knappen intryckt till den plats du vill sätta ner den på brädet. Om du spelar från en mobil enhet använder du fingret för att trycka på skärmen och flytta runt den för att välja var du vill placera blocken.

Liknande spel:

Gillade du Sudoku Blocks? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbrädspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.