Super Burger 2

Världen i Super Burger 2 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Super Burger 2, ett av våra bästa matlagningsspel!

Det är inte lätt att äga en egen restaurang! Ge inte upp och överraska dina kunder med de godaste hamburgarna som tillagas i tid. Memorera alla ingredienser för varje burgare. Kunderna kommer att bli extremt nöjda och kommer alltid att komma tillbaka till din butik!

Du äger en hamburgerbutik och du har många kunder som älskar hamburgare. Det är din uppgift att leverera olika hamburgerbeställningar i tid. Du måste bara vara snabb eftersom kunderna kan vara otåliga ibland. Kom ihåg att du tävlar mot tiden. Du kan producera och sälja olika hamburgare i lägena värld 1 och värld 2. I tidstävlingsläget kan du slå ditt eget rekord genom att producera så många hamburgare som möjligt.

Liknande spel:

Gillade du Super Burger 2? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.