Turn Turn

Världen i Turn Turn är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Turn Turn, ett av våra bästa bilspel!

Om du är van vid att köra bil vet du säkert hur försiktig du måste vara när du kör i en korsning. Eftersom du måste ändra din färdriktning drastiskt måste du förutom att sakta ner också vara uppmärksam på inkommande trafik. Turn Turn är som en korsningssimulator, och du kan öva på dina tider många gånger när du spelar på Hetaspel.se. När du noggrant tittar på de andra bilarnas rörelser måste du tajma när det är det bästa ögonblicket att avancera och köra in i korsningen. Naturligtvis utan att krascha in i ett annat fordon.

Och i Turn Turn kontrollerar du inte bara ditt fordon, eftersom du oftast ansvarar för när flera bilar måste köra in i korsningen. Så för att avancera till nästa korsning måste du lära dig vägens konfiguration och tillämpa denna kunskap så att flera bilar kan gå igenom. Detta garanterar också att du verkligen har lärt dig trafikflödet i det aktuella området och att du behärskar när det är bäst att svänga. Om du känner att du har särskilt bra koll på din bil och på vägen kan du också tajma dina svängar på ett sådant sätt att du samlar in de pengar som några av de andra bilarna i trafiken har planterat bakom sig. Dessa kan du bara samla in om du svänger vid den perfekta tidpunkten i en korsning. Lyckligtvis är detta bara bonusar och du ska inte känna någon skyldighet att få denna extra summa pengar. Du kan använda dessa pengar för att låsa upp nya bilar om du vill.

Lär dig när det är den optimala tiden att svänga i Turn Turn när du spelar på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Om du spelar från en stationär dator trycker du på vänster musknapp för att vända ditt fordon. Om du använder en mobil enhet trycker du på skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Turn Turn? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbilspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.