Vex 4

Världen i Vex 4 är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Vex 4, ett av våra bästa arkadspel!

En ny uppsättning engagerande nivåer och farliga miljöer väntar på att övervinnas i Vex 4, ett roligt spel som testar dina reflexer, ditt tålamod och din uppmärksamhet på detaljer. I Vex 4 kan du räkna med att starta om nivåerna många gånger, men varje gång du gör det lär du dig något nytt som för dig närmare segern.

Alla 9 akter ger dig en hälsosam dos av skoj och utmaningar, och endast de mest beslutsamma kommer att klara av att slutföra alla nivåer. För att undvika de farliga hindren som finns utspridda i alla nivåer måste du springa, hoppa, glida och simma så fort du kan. Det snabba tempot i spelet gör att det är extremt lätt att spela om, men det gör också att spelet är perfekt för snabba sessioner av skoj.

Spela ännu ett spel från den populära Vex-serien på Hetaspel.se och ha massor av kul!

Spela andra spel från Vex-serien:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. VEX Challenges
  4. Vex 7
  5. Vex 6
  6. Vex 5
  7. Vex 3

Liknande spel:

Gillade du Vex 4? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårarkadspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.