VEX Challenges

Världen i VEX Challenges är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela VEX Challenges, ett av våra bästa stickman spel!

Välkommen till VEX Challenges, ett spännande stickman-plattformsspel som kommer att testa dina färdigheter, reflexer och tålamod på Hetaspel.se! Gör dig redo att ge dig ut på ett vilt och knasigt äventyr över 75 nivåer av ren stickman-galenskap. I det här spelet är tiden avgörande, så spänn fast dig och förbered dig för ditt livs adrenalinkick! I VEX Challenges har varje nivå en utmanande tidsgräns. Du behöver blixtsnabba reflexer och kattliknande smidighet för att manövrera genom förrädiska hinder, dödsföraktande hopp och häpnadsväckande pussel. Glöm inte att hålla ett öga på klockan medan du duckar för spikar, hoppar över avgrunder och undviker att störta ner i avgrunden. Tiden tickar på!

Men vänta, det finns mer! När du tar dig igenom varje nivå ska du hålla ett öga på skimrande stjärnor som finns utspridda över hela spelet. Att samla dessa himmelska skönheter ökar inte bara din poäng utan ger dig också skryträttigheter bland dina stickman-kamrater. Det är som att hitta en guldgruva mitt i en labyrint! Så sätt igång, ta tag i stjärnorna och sola dig i bonuspoängens ära. Vem har sagt att stjärnor bara är för kändisar?

Och här är pricken över i:et: det dolda utmaningsläget! Detta topphemliga läge kommer att pressa dina färdigheter till det yttersta och mer därtill. Det är som att försöka lösa en Rubiks kub samtidigt som du steppar på en lina! Våga ge dig in i en värld av förvirrande nivåer som skapats av de galna hjärnorna bakom VEX Challenges. Det är ett test av tålamod, mod och din förmåga att inte kasta tangentbordet eller telefonen över hela rummet. Lycka till, stickman. Du kommer att behöva det.

Så vad väntar du på? Ta på dig din stickman-dräkt och förbered dig för ett episkt äventyr fyllt av roliga hinder, hjärtskärande action och fler stickmen än du kan skaka en pixlad pinne på! VEX Challenges kommer att få dig att sitta på helspänn, skratta tills dina sidor gör ont och high-five din väg till seger. Gör dig redo att ta i med hårdhandskarna och bli den ultimata stickman-mästaren!

Hur man spelar

Använd WASD eller piltangenterna för att flytta din karaktär runt på nivåerna. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på knapparna på skärmen.

Spela andra spel från Vex-serien:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. Vex 7
  4. Vex 6
  5. Vex 5
  6. Vex 4
  7. Vex 3

Liknande spel:

Gillade du VEX Challenges? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.