Stickman Parkour Skyland

Världen i Stickman Parkour Skyland är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Stickman Parkour Skyland, ett av våra bästa stickman spel!

Om du gillar att förflytta dig i miljön på ett spektakulärt sätt måste du känna till konsten att springa fritt, även känd som parkour. I Stickman Parkour Skyland får du hoppa och klättra över alla möjliga hinder i en mängd spännande nivåer. Var och en av dessa nivåer innebär en ny utmaning, men var och en av dessa kan övervinnas när du styr en sådan akrobatisk karaktär.

Stickman är en karaktär som är känd för att de är ganska akrobatiska, och genom åren har de varit med om alla möjliga äventyr, vissa av dem ganska farliga. Som ett resultat av detta kan de hantera utmaningarna på Stickman Parkour Skyland ganska bra. Och det finns massor av utmanande nivåer i det här spelet, och ditt äventyr kommer att ta dig genom alla möjliga unika miljöer. Under de 50 handgjorda nivåerna kommer du att ha en hel del roligt och du kommer säkert att behöva upprepa vissa nivåer, men att behärska din karaktärs intrikata rörelser och lära dig miljön är en del av det roliga i Stickman Parkour Skyland.

Ge dig ut på ett vilt äventyr i Stickman Parkour Skyland när du spelar på Hetaspel.se och se hur många nivåer du kan klara av.

Hur man spelar

Använd WASD- eller piltangenterna för att förflytta dig och tryck på mellanslagstangenten för att hoppa, om du spelar från en dator, eller använd knapparna på skärmen för att styra din karaktär, om du använder en mobil enhet.

Liknande spel:

Gillade du Stickman Parkour Skyland? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårstickman spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.