Video Game Avatar Creator

Världen i Video Game Avatar Creator är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Video Game Avatar Creator, ett av våra bästa rinmaru spel!

Fantastiskt fantasy, RPG-tema klä upp spel av Rinmaru! I det här spelet kommer du att kunna skapa din favorit kvinnliga krigarkaraktär, vildsint, magisk och stark. Gör dina egna fantastiska historier och utveckla dina karaktärer!

Börja med att personifiera din genetik; välj din hudfärg! Välj formen på dina ögon, det finns många att välja mellan! Du kan till och med minska ögonstorleken och avståndet mellan dem, liksom höjden och mycket mer! Så anpassningsbart spelande! Välj din munform. Du kan ändra läpparna och munstorleken samt placera och färga dem! Välj ditt favoritläppstift! Sedan har vi näsformen som du kan ändra samt storlek och position. Lägg till ögonskuggor, smink och du kan till och med åldra din karaktär! Eller till och med muskulös! Lägg till sorgliga tårar om du vill att din karaktär ska gråta lol, rött, fräknar och mycket mer! Lägg till några ärr i ansiktet och ansiktstatueringar samt en uppsättning kroppstatueringar från olika stilar och kulturer, till exempel stam- eller pirattatueringar eller traditionella japanska eller gamla kinesiska tatueringar och många fler! Ändra formen och färgen på dina ögonbryn! Ögonskuggor också! Åh, och nagelfärger! Vi har nu frisyrerna, massor att välja mellan, liksom färgerna! Blanda och matcha hästsvansar, toppförlängningar, pannben, underförlängningar och underhår för att skapa coola frisyrer för kvinnor, anime manga krigare! Kläderna är lika häftiga och anpassningsbara! Du kan till och med välja vilken genre eller typ av medeltida fantasykaraktär du vill att din karaktär ska vara: Förvandla din karaktär till en bard, krigare, ranger, helare, mörk magiker, prickskytt eller djurmästare! Om du väljer Bard, välj en söt medeltida topp, som en klänningstopp med vackra utsmyckningar, lägg till blommiga utsmyckade byxor och byxor! Lägg till olika typer av medeltida krigarhandleder för krigare! Välj några vackra smyckade pannband och huvudbonader och till och med horn! Lägg till alla typer av söta och coola klackar med fina medeltida smycken, färga dem också! Lägg till vackra smycken som örhängen med olika intressanta medeltida och mystiska mönster samt halsband av guld och ädelstenar!, Lägg till fjärilar! Blå blommor! Du kan göra så att karaktären själv har fjärilsvingar och andra häftiga fantasy magiska accessoarer! Som du kan se är det här spelet så rikt på fantasy medeltida alternativ!

Om du nu väljer en krigare kan du naturligtvis välja medeltida rustningar, liksom mörka eller ljusa riddarrustningar, mörka eller ljusa krigarhandleder och hjälmar, pansarstövlar och klackar samt relaterade krigstillbehör. Väktare har liknande egenskaper som krigaren, men väktare kan hålla en mycket cool solflagga och ha änglavingar, liksom en helig bok eller ett kors och tillhörande smycken! Healers har en mjukare arsenal med vackra älvor och blommiga utsmyckningar som blommiga pannband, stövlar och klackar, och tillbehören är så änglalika! Det finns också ädelstenar och månvingar! När det gäller kategorin Black Mage har du lättare föremål men mörk gotisk estetik som horn och en häxhatt, överdelar och underdelar är också mörk gotiska, och även tillbehören är mycket mer obskyra som demonvingar, korpar, spindlar, mörka halsband och örhängen i vampyrstil, onda klot, ormar, ormar och mycket mer! Skapa mörka magiker eller nekromantiker med den här kategorin! Gunners har mer av en steampunk och victoriansk klädstil! Lägg till viktorianska piratkaptenshattar samt långa svarta hattar eller steampunkhattar, stövlar och klackar! Lägg till steampunktillbehör som är en mängd olika verktyg, viktorianska smycken och steampunkmetallvingar! Till och med ögonlappar! Beastmasters har mer av en våldsam barbarisk klädstil, lägg till demonhorn och barbariska stamtillbehör, lägg till en köttbit och kedjor eller en piska som tillbehör och andra barbariska stamsmycken! Välj mellan fantastiska medeltida magiska rpg starka svärd, spiror, armborst, krokar, yxor, bågar, vapen, en harpa, en flöjt, en flöjt, en lie, två ninjasvärd eller katanas, långa svärd! Lägg till magiska krafter som eld, dimensioner eller andra mystiska krafter! Du kan till och med lägga till ett husdjur som en björn, en tiger eller en varg! Placera din karaktär i en fantastisk bakgrund i Dungeons and Dragons-stil som ett krigarvärdshus, en slottshall, ett magiskt trädkoja i skogen på natten, alvskogen eller bara en brun bakgrund med textur! Som du kan se har det här spelet allt du behöver för att skapa dina egna originella kvinnliga fantasy rpg-karaktärer!

Liknande spel:

Gillade du Video Game Avatar Creator? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårrinmaru spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan endast spelas på PC