Word Haven

Världen i Word Haven är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Word Haven, ett av våra bästa ordspel!

Vi presenterar Word Haven - ett spännande HTML5-ordspel som nu finns till hands! Detta engagerande ordpussel lovar inte bara gränslös underhållning utan ger också en stimulerande träning för din hjärna!

Med 500 nivåer som ackompanjeras av lugn musik, bonusord och två boosters i spelet - förstoringsglaset och Pascal Case - erbjuder Word Haven en oförglömlig upplevelse.

Varje nivå är en utmaning: lös så många dolda ord som möjligt genom att koppla ihop bokstäverna. Testa din precision när du kopplar ihop bokstäverna och när du har klarat en nivå får du mynt som du kan använda som ledtrådar till kommande svårare nivåer.

Liknande spel:

Gillade du Word Haven? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.