Word Search

Världen i Word Search är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Word Search, ett av våra bästa ordsökspel!

Lär dig nya ord och se hur bra du är på att hitta orden på tavlan när du väljer Word Search, ett roligt ordspel där du får flest poäng genom att vara uppmärksam på detaljer. Du kan välja mellan många olika kategorier, från frukter till datorer eller till och med länder, samt mellan 6 olika språk, vilket också kan göra Word Search till ett roligt inlärningsverktyg som kan hjälpa dig att behärska ett språk.

Reglerna i Word Search är ganska enkla: du har en lista med ord högst upp på skärmen och en massa till synes slumpmässiga bokstäver under den. Du måste noggrant skanna av brädet och försöka hitta orden och sedan länka varje bokstav en efter en för att ta bort den från listan. Även om allt till en början kan verka som om det bara är en rörig röra, kommer du efter en tid att börja se vissa mönster, och det är då det roliga börjar.

Se hur klarsynt du är när du spelar ordlekar på Hetaspel.se.

Liknande spel:

Gillade du Word Search? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordsökspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.