Word Scramble

Världen i Word Scramble är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Word Scramble, ett av våra bästa ordsökspel!

Målet med Word Scramble är ganska enkelt, nämligen att skapa så många ord som möjligt av bokstäverna längst ner på skärmen. Ju längre ord du skapar och ju svårare bokstäverna du använder, desto fler poäng får du. Hastigheten spelar också roll för hur många poäng du får, så ta hänsyn till det också. När du upptäcker att spelet inte längre utgör en så stor utmaning, se till att höja svårighetsgraden.

Om du vill förbättra ditt ordförråd eller om du börjar din resa för att lära dig det underbara engelska språket kommer Word Scramble säkert att gynna dig. Du kan se några ledtrådar om vilka ord du redan kan göra på tavlan, men du kan avvika från dessa och få extra poäng för ord som inte följer den mallen. Om det är ett ord kommer Word Scramble att ge dig poäng för det!

Ha kul med ord när du spelar på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Word Scramble? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårordsökspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.