Yummy Waffle Ice Cream

Världen i Yummy Waffle Ice Cream är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Yummy Waffle Ice Cream, ett av våra bästa matlagningsspel!

Är du en våffelälskare? Är du en glassälskare? Det här spelet är perfekt för dig. Låt oss göra några våfflor och dekorera dem med glass och alla sorters frukter och sirap! Bli en våffelmakare!

Yummy Waffle Ice Cream är ett matlagningsspel där du lär dig att göra de godaste gourmetglassvåfflorna. Börja med att välja rätt ingredienser och köksredskap. När du förbereder smeten ska du memorera ingrediensernas ordning för att göra den utan misstag. Var uppmärksam när du tillagar våfflorna för att inte bränna dem. Den sista delen är dekorationen: Välj mellan olika smaker av glass, toppings, sirap, frukt och godis. Var vild!

Liknande spel:

Gillade du Yummy Waffle Ice Cream? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårmatlagningsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.