Zombie Buster

Världen i Zombie Buster är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zombie Buster, ett av våra bästa zombie spel!

Gör dig av med zombierna från skärmen med din kraftfulla granatkastare och dina utmärkta siktefärdigheter när du spelar Zombie Buster på Hetaspel.se. Som någon sorts globetrotterande zombieutrotare tar ditt äventyr i Zombie Buster dig genom alla möjliga olika platser, och även om landskapet förändras förblir din uppgift densamma, och zombierna är dödliga vart du än går.

Eftersom du skjuter granater måste du tänka på dina skott mer som tidsinställda sprängämnen, så ta hänsyn till att granaterna inte exploderar vid nedslaget, utan först efter en kort tid. Om en granat bara träffar en zombie kommer ingenting att hända med den. Om den inte fastnar i granatens explosionsradie kommer zombien att fortsätta att komma efter din hjärna.

När du går vidare i Zombie Buster förändras de typer av zombies du möter hela tiden, och nivåerna kommer också att introducera alla möjliga nya och spännande utmaningar som du måste övervinna. Så om du i början bara behöver ta hänsyn till svängande spikfällor, så blir hindren som du måste anpassa dig till mer invecklade ju mer du avancerar i spelet.

Förbered dig på att resa runt i världen och besegra den världsomspännande zombieinvasionen när du spelar Zombie Buster på Hetaspel.se.

Hur man spelar

Flytta granatkastaren upp eller ner som din karaktär håller i med hjälp av musen och klicka på skärmen för att avfyra en granat mot zombierna. Du vinner nivån när du eliminerar alla zombies från skärmen.

Liknande spel:

Gillade du Zombie Buster? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.