Zombie Number

Världen i Zombie Number är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zombie Number, ett av våra bästa zombie spel!

Öva dina matematiska färdigheter och eliminera zombies när du spelar Zombie Number, ett roligt spel där du måste lösa matematiska ekvationer så snabbt som möjligt om du inte vill bli överväldigad av zombiehorden.

För att kunna bekämpa invasionen och överleva måste du ha en viss fingerfärdighet i matematik. Men oroa dig inte om du inte är lika skicklig till en början, för efter att du spelat Zombie Number ett tag bör dina matematiska färdigheter säkert förbättras, och addition, subtraktion, multiplikation och division kommer att vara saker som inte skrämmer dig lika mycket. Zombie Number har ett spelläge som testar din snabbhet i en specifik operation, så du har ett som testar din addition, ett som testar din subtraktion och så vidare. Och när du har blivit mer bekväm med spelet kan du prova läget som kombinerar dem alla.

Även om karaktären som du kan styra kan klara av några träffar ska du inte tro att du är oövervinnerlig! Antingen löser du ekvationen och låser upp skjutförmågan hos din pistol, eller så får du försöka igen.

Bli bättre på att lösa matematiska ekvationer på Hetaspel.se och bekämpa zombieinvasionen i Zombie Number.

Hur man spelar

Välj ett av de tillgängliga spellägena: addition, subtraktion, multiplikation, division eller välj det slumpmässiga läget, som är en kombination av alla ovanstående lägen. Var och en av dessa testar en specifik matematisk operation. Använd miniräknaren längst ner på skärmen för att välja de rätta siffrorna som löser ekvationen som varje zombie har kopplat till sig för att kunna skjuta din pistol.

Liknande spel:

Gillade du Zombie Number? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårzombie spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.