Zombie Outbreak Arena

Världen i Zombie Outbreak Arena är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zombie Outbreak Arena, ett av våra bästa skjutspel!

I Zombie Outbreak Arena måste du överleva natten mot en anstormning av farliga zombier vars enda uppgift är att äta din hjärna. Men misströsta inte än, för det finns alltid hopp, och i Zombie Outbreak Arena kommer hoppet i form av en smart strategi och olika föremål som du kan använda för att skydda dig själv. Dessa föremål sträcker sig från vapen till speciella sköldar som ger dig en stunds respit mot horden av zombies, men också till kraftfulla lampor som nästan förvandlar natten till dag med sin intensiva ljusstyrka.

Ju mer du spelar, desto fler zombier kommer att anlända till din plats och försöka ta ner dig. Men du får också fler föremål som säkert kommer att hjälpa dig i din strävan att överleva. En sak som skiljer Zombie Outbreak Arena från andra liknande spel är det faktum att sikten är ganska dålig, och du måste rikta din ficklampa för att kunna se omgivningen.

Få en hög poäng i Zombie Outbreak Arena när du spelar på Hetaspel.se och ha kul.

Liknande spel:

Gillade du Zombie Outbreak Arena? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskjutspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.