Zombie Typing

Världen i Zombie Typing är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Zombie Typing, ett av våra bästa skriv spel!

Öva din skrivhastighet och precision med Zombie Typing, ett roligt spel där du måste stoppa den inkommande zombiehorden från att äta din hjärna. I Zombie Typing fungerar ditt gevär med kulor som bara skjuter om du rätt stavar orden som står skrivna under fienderna.

Medan zombierna börjar långsamt i början, ökar deras hastighet långsamt när du avancerar genom spelet. Förutom denna förändring i deras beteende kan du också förvänta dig att komplexiteten i de ord som du måste skriva också ökar. När du slåss mot zombier kommer du att märka att det kan bli ganska naturligt att slå tangenterna på tangentbordet snabbare och mer exakt och Zombie Typing kan vara precis det spel du behöver för att bli bättre på att skriva.

Bli en mästare på tangentbordet och ha kul på Hetaspel.se!

Liknande spel:

Gillade du Zombie Typing? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårskriv spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.