2K Shoot

Världen i 2K Shoot är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela 2K Shoot, ett av våra bästa bubbel spel!

Testa dina matematiska färdigheter och dina reflexer när du spelar 2K Shoot på Hetaspel.se. Med den här roliga och intressanta kombinationen av spelgenrer kan du få otaliga timmar av roligt och avkopplande spelande. Om du någonsin har spelat Threes eller 2048 kanske du redan känner till hälften av reglerna i 2K Shoot. Här är målet att koppla ihop två bubblor som har samma nummer på sig, så att de kan smälta samman. Efter att de har slagits ihop ökar numret på bubblan, och sedan kan denna bubbla bara slå ihop med nummer med samma värde. Ju mer du spelar, desto försiktigare måste du vara med vilka bubblor du väljer att kombinera, och du måste lägga till lite strategi till ditt spel om du vill ha en hög poäng.

Men 2K Shoot har en annan halva, och det är här som ditt mål och din kunskap om bubbelskjutare kommer in i bilden. Om du inte är bekant med reglerna för bubble shooters kan du veta att du kan spela ett stort antal liknande spel på Hetaspel.se, bara några få klick bort. För att friska upp ditt minne är syftet med bubbelskjutare att skjuta bubblor av samma typ in i andra bubblor som redan är placerade på skärmen. Detta fungerar väldigt bra tillsammans med den första delen av spelet, så i 2K Shoot måste du sikta och skjuta mot bubblor som har samma nummer.

Njut av ett avkopplande färdighets- och matematikspel på Hetaspel.se och sikta på en hög poäng när du spelar 2K Shoot.

Hur man spelar

Använd musen för att välja vinkel på dina skott och tryck på vänster musknapp för att skjuta. Om du spelar från en mobil enhet trycker du på skärmen i den riktning du vill skjuta.

Liknande spel:

Gillade du 2K Shoot? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårbubbel spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.