7 Words

Världen i 7 Words är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela 7 Words, ett av våra bästa korsordsspel!

Gör dig redo att testa din kunskap om ord och naturligtvis ditt tålamod när du spelar 7 Words, ett roligt pedagogiskt korsordsspel som gör det roligt att lära sig nya ord. I 7 Words får du en grupp bokstäver och du måste välja dem i rätt ordning så att de matchar en av definitionerna längst upp på skärmen.

Om du redan känner till definitionen av det ord som står överst på skärmen men bokstavsgruppen inte verkar stämma överens med det, utmanar 7 Words dig att hitta en synonym och utvidga ditt ordförråd. För att hjälpa dig ger 7 Words dig möjlighet att sortera bokstavsgruppen i alfabetisk ordning eller så kan den till och med ge dig en ledtråd.

Försök att lösa alla 777 nivåer av 7 Words på Hetaspel.se och lär dig ett nytt ord varje dag!

Liknande spel:

Gillade du 7 Words? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårkorsordsspel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.