Apothecarium - Renaissance of Evil

Världen i Apothecarium - Renaissance of Evil är verkligen spännande, och som tur är har du kommit till rätt plats för att hitta liknande spel dagligen. Besök Hetaspel.se och få din dos av underhållning! Spela Apothecarium - Renaissance of Evil, ett av våra bästa gömda föremål spel!

Det vackra dolda föremålsspelet Apothecarium - Renaissance of Evil är tillbaka med det andra kapitlet av den mystiska resan. Underliga saker har hittats under staden. Saker som kan hålla nyckeln till otroligt gott eller outsäglig ondska. Öva ditt öga för detaljer genom att identifiera föremål i ett rörigt utrymme och avslöja den spännande handlingen i det här gratis onlinespelet. Om du befinner dig i ett särskilt svårt rum använder du den magiska ledtråden och låter den vägleda dig tillbaka på rätt spår.

Spela Apothecarium Chapter II nu gratis och njut av fantastisk grafik, en tät atmosfär och naturligtvis utmanande pussel!

Liknande spel:

Gillade du Apothecarium - Renaissance of Evil? Hitta liknande spel i följande lista:

Instruktioner:

  • Om du använder en dator använder du den vänstra musknappen. Om inte, tryck på skärmen på din mobiltelefon eller surfplatta. Mer komplicerade kontrollsystem förklaras i spelet.

Prova några av våra andra gratisspel från vårgömda föremål spel-kategori för en ny och oförglömlig upplevelse!

Det här spelet kan spelas både på PC och mobila enheter.